Je diensten afsluiten bij het bedrijf Tilaa

Tilaa is een bedrijf dat zich vooral richt op diensten die tegenwoordig steeds bekender worden en steeds meer nodig zijn. De diensten die ze verkopen hebben voornamelijk te maken met verschillende servers. Steeds meer mensen hebben tegenwoordig servers nodig. Dit kan particulier zijn, maar ook voor mensen met een bedrijf of organisatie. Het enige is wel dat deze groepen allebei hele andere dingen willen met de servers. Of nou ja, de ene heeft waarschijnlijk een stuk meer servers nodig dan de andere. Een particulier heeft namelijk niks aan 20 servers, waarvan hij er maar eentje kan gebruiken.

Wensen als particulier

De wensen van een particulier zijn natuurlijk een stuk anders dan die van een bedrijf of organisatie. Het is daarom belangrijk dat Tilaa een beetje weet wat de wensen van de particulieren zijn. Zo hebben de particulieren vaak een stuk minder geheugen en capaciteit nodig. Het enige dat belangrijk is, is dat de server goed loopt en dat alle bestanden op de server opgeslagen kunnen worden. Ook is het belangrijk dat er hulp geboden kan worden voor als de server even niet goed werkt en je dus niet gebruik kan maken van de server.

Wensen als organisatie

Als organisatie is het natuurlijk belangrijk dat er veel servers geregeld kunnen worden die allemaal hetzelfde kunnen. De organisatie kan zelf kiezen welk besturingssysteem ze op de server willen hebben. Dit is erg gemakkelijk zodat je zelf weet dat het besturingssysteem waar je mee werkt fijn is en dat je zeker weet dat je het systeem begrijpt. Als je meer informatie wilt over verschillende servers kun je kijken op: www.tilaa.com/nl